Unieke samenwerking!

Nuenense Krant:  17 september 2020 – Bij toeval kwamen ze via elkaars partners in contact. Nu werken eigenaar van vrouwensportschool Fit4lady Nuenen – Patty van Alebeek – en food en lifestyle professional van New Balanz – Aswintha van Beek – samen om vrouwen bewuster te leren omgaan met eten, leven en bewegen. Met als doel om meer plezier in het leven te geven, zonder daarvoor veel offers te moeten brengen. “Gewoon door een iets andere leefstijl”, zeggen beide dames in koor.

Een andere manier van omgaan met eten…

“Als het gaat om bewuster eten denkt bijna iedereen aan geldverslindende en nauwelijks vol te houden diëten. Terwijl bewuster bezig zijn met je eetpatroon vaak voordeliger is en een veel beter resultaat geeft”, aldus Aswintha van Beek. Aswintha kan het weten. Zij kampte ooit zelf met overgewicht en besloot na het zoveelste vruchteloze dieet werk te maken van een voedings- en gedragsstudie. Zij volgde o.a. post HBO-opleidingen in psychologie en mindfulness, gewichtsconsultancy en in het effect van emotie-eten. 

“Ik ben nog steeds, zoals de meeste Brabanders, Bourgondisch ingesteld en geniet graag van het leven. Maar door veel slimmer te eten, door te voeden in plaats van te vullen, regelmatig te bewegen en af en toe ook een beetje te ‘zondigen’, blijf ik met gemak op gewicht. Ik voel mij veel beter in mijn vel en ik heb veel meer lol in mijn dagelijkse leven. Temeer omdat ik mijn kennis en ervaring doorgeef aan andere vrouwen. Het geeft mij heel veel voldoening om te zien dat ook zij positieve resultaten behalen en – vooral – behouden! Daarbij kan het zijn dat mijn consulten en trajecten geheel of gedeeltelijk vergoed worden in het aanvullend pakket van zorgverzekeraars. Ik ben daarom lid van Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Ik ben blij dat ik al enkele jaren succes heb als zelfstandige food- en lifestyle coach en nu samenwerk met Patty van Fit4lady, zodat ik mijn cliënten vol vertrouwen kan doorverwijzen naar een leuke, veilige en verantwoorde sportclub.” 

Een slimmere manier van bewegen…

“Als het gaat om bewegen is het voor heel veel vrouwen moeilijk om hun goede voornemens in daden om te blijven zetten. Of de sportschool begeleidt ze niet goed, of ze trainen inefficiënt. Daardoor slagen ze er niet in om het sporten langere tijd vol te houden. Wij zorgen er met onze slimme training en onze persoonlijke aanpak voor dat vrouwen het juist wel vol houden.” Aan het woord is Patty van Alebeek. 

Drie jaar geleden startte zij haar vrouwenfitnessclub, die zich onderscheidt doordat ze bedacht is door vrouwen voor vrouwen. “Bijna alle vrouwen hebben vooral behoefte om hun dagelijkse leven met meer plezier door te komen. Dat bereik je vooral door bewuster om te gaan met de driehoek ‘eten – bewegen – ontspannen’. Voor de beweging zorgen wij. We bieden elke vrouw in een half uur een afwisselende kracht- en conditietraining in een veilige, ‘RIVM-proof’ omgeving. Inclusief personal coaching. Voor wie het wil, kan na de training een aanvullende buikspiertraining met extra aandacht voor de BBB-zone volgen.” 

Patty licht verder toe: “Dat vrouwen het sporten bij ons beter vol houden zit ‘m vooral in de persoonlijke begeleiding door onze coaches. Je traint in een kleinschalige club. Elke 45 seconden wissel je een conditie- en een krachtoefening af. De coaches begeleiden je in de uitvoering van je training. Tandje erbij, of juist een beetje minder? Voer je de beweging goed uit, zodat je geen onnodige blessure oploopt? 

Er trainen alleen vrouwen bij ons, maar wel in alle leeftijden. Samen vormen ze een gezellige groep, zoals Brabanders dat gewend zijn. Daardoor houdt iedereen de training ook veel beter vol en hebben we na die paar jaar al veel trouwe leden. Ik ben heel tevreden, zeker nu ik samenwerk met Aswintha. Ik verwijs mijn leden met groot vertrouwen naar Aswintha. Zij kan onze leden goed adviseren in het bewuster omgaan met voeding en met stress. We vullen elkaar dus perfect aan!”

Speciale lezeressen-cadeaus tot en met oktober 2020:

  • Kies bij New Balanz voor het traject “10 Kilo minder in 3 maanden” en krijg 2 vervolgconsulten t.w.v. 60,- cadeau
  • Kies bij Fit4lady voor 3 weken veilig sporten voor 37,90 in actie voor de Hartstichting. Van iedere deelname doneert Fit4lady 5 euro aan de hartstichting. Word je lid? Dan krijg je een leuke goodiebag cadeau!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.
Open chat
Chat met ons via WhatsApp
Hi, stel nu je vraag aan Newbalanz via Whatsapp!