Maandag begin ik met afvallen, ja nu echt.

Zeg eens eerlijk, wat is er bij jou terechtgekomen van je goede voornemens? Je was vast net als vele anderen van plan om gezonder te gaan leven en een paar kilo af te vallen… De meesten zijn er niet eens in geslaagd überhaupt te starten, laat staan erin te slagen er een nieuwe leefstijl op na te houden…

Herkenbaar? Er is altijd wel een reden om het nog even uit te stellen. Maandag begin ik echt! Oeps, helemaal vergeten, dinsdag een borrel op het werk. Donderdag is mijn zus jarig, kan ik echt niet maken om niet te drinken. De week erop te druk met de nieuwe zaak en met verhuizen. Volgende maand wintersportvakantie, niet echt handig om bovenop die berg aan de lijn de denken. Ja, na de carnaval! Ik start in maart als de zon begint te schijnen!

Er zal altijd iets leuks in je agenda staan, dus start gewoon nu! Lees hier een paar waardevolle tips voor een vliegende start en gegarandeerd blijvend resultaat:

Stel een haalbaar doel en doe zo veel mogelijk kennis op van gezonde voeding! Dilemma? Accepteer dat het niet altijd makkelijk is, maar je kunt het wel handelen. Neem de touwtjes in handen en durf gracieus te weigeren zonder je gefrustreerd te voelen! Ontdek hoe sterk je wordt van slimme, slanke en gezonde keuzes maken. Verander je mindset: denk niet in ‘moeten’ of ‘niet mogen’, want er zijn geen verboden producten. Je mag het wel, maar je wilt het niet! Afvallen is bewust kiezen: 10 seconden in je mond of 10 weken op je kont? 

Ben voorbereid: plan tijd in voor boodschappen, recepten, voorbereiden en koken. Zorg dat de voorraadkast en de koelkast altijd gevuld zijn met gezonde producten. Staat er een feestje gepland? Geen probleem! Let de week ervoor en erna extra goed op. Geniet van het moment, maar laat je niet helemaal gaan. En zo toch? Geef niet meteen op, herpak jezelf. Zorg bovenal goed voor jezelf, zoek afleiding en doe activiteiten waar je energie van krijgt.

Wacht niet langer en start vandaag nog! Als je het kan dromen, kun je het ook realiseren. Soms met een beetje hulp. Breng Balanz in je leven.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.
Open chat
Chat met ons via WhatsApp
Hi, stel nu je vraag aan Newbalanz via Whatsapp!