Aswintha van Beek

Laten we samen aan de slag gaan!

Laten we kennismaken!

Dit is voor jou, als je voorgoed je strijd met eten wilt stoppen en blijvend wilt afvallen zonder dieet!

Ik ben Aswintha van Beek, coach en eigenaar van New Balanz Voeding, Leefstijl & Gedrag. Het is mijn missie om je te begeleiden naar een gezonde relatie met eten en zo het gewicht en lichaamsvormen te creëren die bij jou passen en waar je je fijn en gelukkig bij voelt.

Als ervaringsdeskundige weet ik inmiddels dat het nooit zal lukken op wilskracht, discipline en zelfbeheersing. Diëten leveren alleen maar teleurstelling, gevoel van falen en een gebrek aan zelfvertrouwen. Jarenlang hield ik mezelf voor de gek met uitstelgedrag en hoe meer ik vocht tegen (niet) eten en verlangde naar een gezond gewicht, hoe zwaarder ik werd. Ondertussen verloor ik mijn kostbare energie aan wanhoop, pijn en schaamte door ontevredenheid en het besef dat ik mijn leven niet voluit leefde.

Een aantal studies verder, de ontdekking dat de dieetindustrie ontoereikend en achterhaald is, een flinke zoektocht naar mijn “echte ik” én de aanpak van de oorzaak van mijn overgewicht: ik blijf al 15 jaar slank, ik eet zonder spanning of zorgen rondom eten & gewicht. Ik geniet van de rust en vrijheid die een stabiele relatie met eten met zich meebrengt.

Dat gun ik jou ook en ik begeleid je daar graag bij!

Ik leer je hoe je stopt met DIEETDENKEN door te begrijpen hoe jouw dieetbrein werkt. Je leert begrijpen hoe je stopt met OVERETEN door fysieke en mentale honger uit elkaar te halen. Je hebt eten niet meer nodig om je goed te voelen en je gaat handelen vanuit ZELFZORG. Ik leer je hoe je je OERBREIN begeleid en controle krijgt over je eetgedrag en keuzes maakt vanuit ZELFLEIDERSCHAP.

Zullen we eens kennismaken?

Opleidingen:

Post-HBO Psychologie & Mindfulness bij emotie-eten ARTIVA (verdieping)
Post-HBO Uit de ban van emotie-eten ARTIVA (introductie)
Cognitieve Gedragstherapie CIVAS
Specialisatie Kind en Gezin LOI
Gewichtsconsulente LOI
Docentbevoegdheid Fontys Hogescholen
NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda

Een traject bij New Balanz?
De zorgverzekeraar kan jouw nieuwe lijf geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Open chat
Chat met ons via WhatsApp
Hi, stel nu je vraag aan Newbalanz via Whatsapp!