Aswintha van Beek

Laten we samen aan de slag gaan!

Afslanken? Ik help je!
Wie ben ik?

Ik ben Aswintha van Beek, getrouwd met Paul en moeder van Bas. Als Bourgondiër en levensgenieter heb ik altijd al een passie gehad voor lekker eten en drinken. Dat is nog steeds zo, maar ik heb geleerd slimme en slanke keuzes te maken. Nu help ik jou met afslanken en om je gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden.

Elf jaar lang heb ik met veel plezier voor de klas gestaan als docent op het mbo. Daarnaast heb ik studenten begeleid door hen gedurende hun opleiding te coachen en motiveren op weg naar hun diploma. Hoe leuk ik dat ook vond, toch heb ik ervoor gekozen om als zelfstandig gewichtsconsulent aan de slag te gaan.

Mijn affiniteit met balans, voeding en gezondheid komt eruit voort dat ik vroeger zelf met overgewicht gekampt heb. In die tijd wilde ik afslanken en heb ik bijna alle (crash)diëten geprobeerd, dieetgoeroes gevolgd, boeken gelezen, allerlei poeders, pillen, druppels, maaltijdvervangers en supplementen geprobeerd en moeten concluderen dat niets (blijvend) hielp. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere, blijvende methode. Uiteindelijk heb ik mijn ideale gewicht bereikt en al jaren behouden. Dat doe ik door gewoon gezond te eten, regelmatig te bewegen en af en toe bewust te zondigen. Ik heb dus zelf mogen ervaren wat een gezonde levensstijl met je lichaam en geest doet: ik zit super goed in mijn vel, ik geniet met volle teugen van het leven en ik eet ontzettend lekker. Dat wil ik jou ook leren!

Opleidingen:

Post-HBO Psychologie & Mindfulness bij emotie-eten ARTIVA (verdieping)
Post-HBO Uit de ban van emotie-eten ARTIVA (introductie)
Cognitieve Gedragstherapie CIVAS
Specialisatie Kind en Gezin LOI
Gewichtsconsulente LOI
Docentbevoegdheid Fontys Hogescholen
NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda

Een traject bij New Balanz?
De zorgverzekeraar kan jouw nieuwe lijf geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Open chat
Chat met ons via WhatsApp
Hi, stel nu je vraag aan Newbalanz via Whatsapp!