De drie pijlers van gezond eetgedrag

Een gezond eetgedrag en afvallen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als je maar weet wat je lichaam nodig heeft. Mijn werkwijze is gebaseerd op drie pijlers: energiebalans, voedingsstoffen en mentaliteit. Hieronder lees je alvast meer over elke pijler.

Energiebalans

Als je meer energie verbruikt dan je inneemt, val je af. Maar als je meer inneemt dan je verbruikt, kom je aan. Daarom leer ik je wat jouw lichaam nodig heeft en welke voeding daar bij past. Dat doe ik aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden, wensen en voorkeuren. Je gebruikt bij mij géén afslankproducten. Je krijgt een voedingsadvies op maat en ik leer je een eetgedrag aan waardoor je zelf goede keuzes kunt maken.

Voedingsstoffen

Gezonde, evenwichtige en volwaardige voeding levert de juiste voedingsstoffen. Die heb je nodig om je lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Voor opbouw en reparatie, maar ook voor energievoorziening en het regelen van processen. Door een gebalanceerd eetgedrag krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt. Van mij leer je hoe je dat het beste aan kunt pakken.

Mentaliteit

Jouw inzet is van groot belang: de verantwoordelijkheid voor gedragsverandering neem je zelf. Ik help je daarbij door je bewust te maken van ingesleten eetgewoonten en gedragspatronen. Samen passen we jouw levensstijl aan en leer je de juiste en gezonde voedingskeuzes te maken. Je ontdekt je valkuilen en verslaat ze. Het resultaat: je leert het met goed eetgedrag zélf te doen.

Open chat
Chat met ons via WhatsApp
Hi, stel nu je vraag aan Newbalanz via Whatsapp!