Wat gebéurt er allemaal?!

De ontwikkelingen gaan razendsnel, de impact op ons dagelijks leven wordt steeds groter…..

We gaan niet meer op bezoek naar opa en oma, de schappen van toiletpapier in de supermarkten zijn leeg, de beurs is gecrasht, lange rijen voor de koffieshops, de USA zit op slot, mensen zingen elkaar moed in op balkons in Italië, mijn man sluit al zijn horecazaken, mijn kind gaat niet meer naar school, nieuwe cliënt-aanmeldingen blijven uit, ik ben murw geslapen, ik weet het ook even niet meer……..

Het minste wat we kunnen doen is de RIVM-richtlijnen opvolgen, zodat verspreiding van Corona vertraagt, waardoor ziekenhuizen minder belast worden. Accepteer de situatie, het is wat het is en laat losssss. Deze crisis is tijdelijk, er komt vanzelf een einde aan, het normale leven zal zich herstellen al dan niet met onuitwisbare sporen en herinneringen.

Het hoeft niet alleen paniek, drama of gevaar te betekenen. Je zou het positief kunnen ombuigen en zien als een kans om meer tijd vrij te maken voor jezelf, je naasten of activiteiten waar je anders niet aan toe komt. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, iedereen voelt hier iets van en dealt met de gevolgen.

Lieve mensen, blijf aardig en zorg goed voor elkaar. Ga zeker niet ongezond of teveel te eten, in spannende of onzekere tijden is het juist extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen!

Voor mijn cliënten: zolang we beiden fit en klachtvrij zijn, treffen we elkaar in mijn praktijk op de afgesproken datum en tijd met serieuze inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Kun je niet komen, maar is bespreking van jouw procesverloop wél belangrijk? Dan kunnen we (video)bellen. 

Take care, stay safe, stay positive??

Liefs Aswintha

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.
Open chat
Chat met ons via WhatsApp
Hi, stel nu je vraag aan Newbalanz via Whatsapp!